Zařízení & příslušenství
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
300 gramů těstovin například špagety či penne
-
50 gramů parmazánu
-
120 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
150 gramů masa z klobásy (např. vinné), syrového
-
100 gramů červeného vína
-
400 gramů rajčat v plechovce (1 plechovka)
-
1 snítka rozmarýnu, čerstvého lístky
-
1 snítka čerstvého tymiánu lístky
-
¼ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
19.3 g
Kalorie
2214 kJ /
529 kcal
Tuk
20.4 g
Vláknina
4.1 g
Sacharidy
67.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mexické fazole s krustou z polenty
1h
Farfalle v italských barvách
30min
Zelenobílé těstoviny
40min
Rýnský tmavý chléb
1h 30min
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45min
Houbové placky
45min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Salát detox
10min
Těstoviny penne s houbami
35min
Louhované cibulovo-sýrové bochánky
1h 40min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h